tornar

FESTA DE FINAL DE CURS

Aquest any hem pogut recuperar el sopar de fi de curs i ha estat tot un èxit. Entre grans i petits vam superar les 600 persones i això va fer que fos una vetllada ben emotiva. Feia temps que teníem ganes de compartir moments d’escola com aquests i aquest passat divendres es notava… la nostra escola bategava!

Les noies i nois de 6è van ser els encarregats de parar les taules i organitzar-les per cursos. L’alumnat de 5è, que ja comença a fer guardiola per poder anar de colònies el curs vinent, es va encarregar de muntar el bar i servir el sopar amb l’ajuda de les seves famílies. La resta hi vam posar la gresca i la xerinola.

Com cada any, l’AFA va preparar diferents lots amb els donatius de diferents comerços i establiments del Pla de l’Estany, i l’alumnat de 6è va col·laborar per fer possible el sorteig d’aquests obsequis.

La nit va seguir amb música i els encarregats de donar el tret de sortida van ser els de 5è que amb molt de ritme van ballar “abcdefu” de Gayle. La música va ser l’encarregada d’amenitzar el final de festa… I quina festa!!

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM PER FER-HO POSSIBLE!